Paljon olisi taas päiviteltävää. Pääsiäisenä oli liikaa aikaa niin sitä helposti mietti että no jos huomenna sit. Ja nyt kun alkoi koulu niin on ollut touhua ja tohinaa. Sekin on auttanut että on ollut niin mukavat säät ettei ole malttanut pysyä neljän seinän sisällä. Äskeisen BH-kokeen hölöryhmäilyn jälkeen on niin kylmästä kangistunut olo että perse jääköön tähän, miksei sitä sitten samalla voi naputella viimeisistä reeneistä jotain.

LYHYESTI MUISTIKSI ITSELLENI:

Omista henkilökohtaisista ongelmistani huolimatta päätin käydä tekemässä esine-reenin molemmille. VIRHE. Mieliala oli nollassa, pinna kireellä ja muutenkaan en saanut harjoitukseen järjenhäivää. Missä oli johdonmukaisuus? Missä oli innostavuus ja tyyneys? Tipotiessään.

Treeni oli tässä:

Ripottelin erinäisiä esineitä Kaarihalliin. Lähellä oli Nännäri traktorin etukuormaajan takana, patukka Gatorin lavalla hieman näkyvissä, tiskiharja toisen traktorin ylemmällä rappusella. Kauempana piilossa hanska puukontin alla näkyvissä, nahkatumppu kärryn aisan päällä, pallo puimurin takarattaalla ja työhanska iiiison kärryn alla, kärry oli peitetty pressulla.

Ajattelin ottaa Jetan ensimmäisenä nostattamaan omaa mielialaa kun se nyt on tehnyt tätä ennenkin. Lähetin menemään ja tuntui kuin joku ois työntäny märän sormen korvaani. Inhotti, ärsytti ja masensi. EI MITÄÄN?! Ihan ku piski ei ois ikinä kuullutkaan esine-etsinnästä. Juoksenteli pää ylhäällä ja touhu näytti lähinnä enemmän silmä- kuin nenätyöskentelyltä. Noh.. Hillitsin itseni ja vien Jetan miettimään siksi aikaa kun otin Geen ohjiin. Tauon jälkeen etsitin Jetalla tiskiharjan auttaen. Innostin sitä siihen uudelleen ja kävin viemässä helppoon paikkaan. Nyt sentään löysi ja toi.

Gammaa vietäessä hallin ovelle olin ihan varma ettei siitä tuu mitään. VIRHE. Gamma sai todella nopeasti hajun patukasta lavalla, meni, otti sen lavalta ja toi. Pieni pilkahdus onnistumisen ilosta tuntui mukavalta sinä päivänä. Otin uhkarohkeasti toisen etsinnän heti perään. Se meni hieman haparoiden mutta hanskan se löysi.

Tarinan opetus: Älä IKINÄ reenaa kun mieli on maassa etkä pysty panostamaan siihen mitä teet.

Pistän tähän väliin kuvan että unohtuu tuo äskeinen. Huono päivä. Tässäpä siis foto viime keväältä(?) esineruutureeneistä. Kuva: Heli Leskinen.

1239813183_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Äh.. Salkkarit alkaa (joo tiiän.. syytän Mullikoulua. Ja ne katkasee mun päivän mukavasti :D) päivitän myöhemmin lisää.

P.S. Pitäis varmaan opettaa G etsimään myös liinassa. Suattaapi olla että sitäkin taitoa tullilla tarvitaan :)