Treeni-intoni yllätti minut taas. Syytän edelleen kevättä.

Gamman kanssa treeni aloitettiin jalkapalloriehumisella. Sen jälkeen potkasin sen kaarihalliin, jolloin se vieri sivuoven ja kynnyksen väliin. Se vaikutti olevan hankala paikka. Avitin Geetä sitten antamalla hieman suuntaa jonka jälkeen pallo löytyi. Jatkettiin pallobiletystä.

Päätin kokeilla piilottaa narupallon Gamman näkymättömiin ja paikkaan josta se ei itse sitä saa. Kaarihallissa on joku laudoista rakennettu kontti, missä lautojen välissä on sopivasti rakoja. Kontti on niin korkea ettei sinne pääse hyppämällä (ellei ole ihan tosissaan sinne kiipeämässä). Laitoin pallon vähän alle keskivälin korkeudesta, nurkkaan niin että se on laudoissa kiinni. Ei siis keskellä konttia. Gamma lähti hyvin ja sai hajun äkkiä. Vähän aikaa pyörittyään ympäri konttia ja hypittyään sen laitoja vasten G tarkensi hajun piilolle ja ilmaisi raapimalla. Kehuin ja annoin palkan raapimiskohdassa.

Tottistelussa otettiin seuraamista samalla kaavalla kun aamuisessakin treenissä. Pari hömps hömps metallinoutoa otettiin myös huvikseen, pikku-noutaja kun sitä niin mielissään kantelee. Luoksetulo on mielestäni aika kiva. Pikkuisen lisää vauhtia masiinaan ja se haaroväliin kuonolla töksäytys pois niin se on siinä. Suurimman osan ajasta piski tulee suoraan ilman poikituksia.

Paikallaolo niin istuen kuin maassakin on hyvä. Toistaiseksi. Häiriöreeniä kaivataan.

Jetan kanssa kokeilin patukkaleikkiä eikä se tuntunut aristavan suuta yhtään. Otettiin siis vähän tottistelua pihalla.

Seuraamiseen saatiin taas vähän iloa revityspalkan avulla, vaikkakin se meinaa vetää kierrokset liian korkealle sen ansiosta. Yritin siis tasapainotella nameilla ja lelulla. Takapään käyttöä reenailtiin. Seuruutin piiiiientä ympyrää vasemmalle ja otin namilla käännöksiä vasempaan. Hinkkausta hinkkausta.

Liikkeestä maahanmenoon tarvitaan rutkasti nopeutta. Lelun kanssakin se on jotenkin hidas, eikä välttämättä mene kokonaan maahan kun jää odottamaan palkkaa. Vaikkakin olen yrittänyt palkata sen etujalkojen väliin. Hinkkausta hinkkausta.

Liikkeestä seisominen.. Blaaaaah.. Täytyy varmasti opettaa uudelleen uudella käskyllä. Saattaa pysähtyä, joskin hitaasti, ja sitten pyllähtää maahan. Ei siis erota.

Hyppy oli positiivinen ylläri, sitä kun ei olla päästy hirveästi reenimään. Nnnoh.. Innolla hyppää ja jää odottamaan esteen taakse. Välillä palkkasin suoraan heittämällä lelun esteen yli ja välillä liikuin itse Jetan viereen. Kerran kokeilin kokeenomaisena ja se näytti meikäläisen silmään kivalta :)

Paikallamakuuseen edelleen häiriötä kiitos.. Pitänee hätistellä ihmisiä.

Loppuhömpötykseksi otettiin tolpan kiertoa. Viskelin tytölle palloa palkaksi, kyllä oli koira taas fiiliksissä :)

 

EDIT: Otettiin armaan naapurini kanssa paikallaolo. Eipä tuo Jetta näyttänyt häiriintyvän Cinasta ja Pinjasta, vaikka niillä on tarhan läpi aina välillä "pieniä" keskusteluhetkiä.