Alkaakohan ruoka vihdoin tarttumaan piskiin kun on tullut painoa yhtäkkisesti 2kg lisää. Eli Gamma painoi äskeisessä punnituksessa 18,5kg. Saman verran siis kun siskonsa ennen pääsiäislomaa. Jalat sillä näyttää silti ylipitkiltä, mutta saatiinpahan vähän toivoa tuon miehistymiseen. Miehistymisestä puheenollen sen pallit kasvaa hurjaa vauhtia. Oiskohan se kaks kiloa mennyt niihin sitten? ;D

PIKATREENISTÄ:

Seuraaminen: Otin seuraamista seinän vieressä lyhyitä pätkiä ilman hihnaa. Pari kertaa yritti edistää, muttei pahasti. Kokeilin vielä lyhyempiä pätkiä ilman seinää ja hihnaa, hyvin se on hoksannut seuraamispaikan ja kontaktikin on hieno. Nyt kun vielä allekirjoittanut laittaa jäitä hattuun eikä mokaa tätä hyvää aihiota etenemällä liian nopeaan.

Esine-etsintä: Piilotin pallon kaarihallissa olevan puimurin takarattaalle niin, että piski ylettää ottamaan sen jos kiipeää sitä vasten. Lähetin Gamman etsimään. Vauhti oli reipasta mutta siitä näki ettei se vain juoksennellut pitkin hallia vaan nenä oli mukana. Gamma juoksi puimurin ohi, mutta sai selvästi hajun ja yritti alkaa tarkentamaan sitä. Kaarihallissa vaikeutena on ilmavirrat, jotka menee kummallisia reittejä. Aikansa etsittyään hoksasi hajun tulevan puimurin läheltä ja sai tarkennettua hajun piilolle.

Jetan suu on vielä kipeä mutta haava näyttää parantuvan hyvin :)