.. ylöskirjoittelen päivän hömpsöttelyt.

JETTA

Esineitä tähän tapaan: Jetta paikallamakuuseen seuraamaan kun menen viskelemään tavaroita pitkin lääniä. (Kevään ekat esineet, hävettää myöntää, siksi helppo reeni.) Viisi esinettä; Nännäri, kaljatölkki (en tunnusta tyhjentäneeni sitä), hanskatumppunen, kattilankansi ja muovirasian kansi. Täydeksi yllätykseksi toi ensimmäisenä kattilankannen, toisena muovikannen ja kolmantena kaljatölkin. Ruutuun jäi siis just ne esineet mitä odotin sen tuovan eka. No mutta parempi näin, todettu siis on että tuo vähän kummallisempiakin juttuja. Motivaatio sillä ei ruutuun lähtiessä ollut kova, mutta takaisin tuodessa vauhti kiihtyi. Palautukset oli suoraansanottuna hanurista, hää nääs pudotteli. Pyysin kuitenkin aina tuomaan käteen asti. Palkan sai kahdella ekalla namina ja kolmannella leikkinä. Tottisteltiin välissä ja reenasin Gammaakin Jetan odottaessa sivussa. Lähetin Jetan vielä hakemaan _helpon_ haun minkä jätin Gammalla hakematta. Nyt lähti hakemaan innolla ja toi käteen asti, palkkaus esineellä (työhanska) revitys.

Tottistelusta vaan sen verran että seuraaminen meni tänään mukavammin seuraamispaikan ja vireen suhteen. En jaksa tarkentaa ku uni tulee simmuun, mutta ehkä meilläkin on toivoa.

GAMES

Kaarihallin ovi rakosilleen ja sinne ensin heittämällä nännäri (Gamman mielestä kaikkein paras lelu, pallo jää auttamatta kakkoseksi), muistuttaakseni mitä tehään. Hakee iloisesti innolla ja palauttaa hyvin. Siinä sitten hetki revittiin ja ilakoitiin kun poika oli niin supermahtava. Toisen kerran lelu piiloon ison säkin päälle (joutuu nousemaan sitä vasten saadakseen lelun). Piski haki hyvin, laajemmin kuin aikaisemmin ja hetken haahuilun jälkeen löysi hyvin. Huomaa kuinka se käyttää nenäänsä, ei siis etsi juoksemalla. GREAT. Kolmas kerta, lelu jonkun ihme kyntimen (:D) alle ja piski hakemaan. Tällä kertaa ajatus välillä harhaili mutta muistutuksen jälkeen haki taas ja löysi. Vielä kerran vaan viskasin sille ovenraosta lelun jotta saatiin reenille kiva lopetus. Pitää Haidi muistaa lopettaa ajoissa.. Juujuu, ku malttais.

Tottistelua sen verran että perusasentoja ja seuraamista. Sivulle tulee käsiavulla ja seuraaminen on ihan alkutekijöissä (eikai vaan tää min asenne liikettä kohtaan vaikuta? DAAARGH) mutta eipä sillä niin hätä ole.

Gammalle tein ensimmäistä kertaa esine-reenin. Koira istumaan ja vähän matkan päähän viskoin kolme helppoa esinettä; hanskatumppunen, työhanska ja muovinarupallo. Lähetin hakemaan ja teki työtä innolla. Toi ensin pallon, palkkasin sitten viskelemällä sitä uudelleen. Pyysin hakemaan myös toisen jolloin toi tumppusen, palkkaus tapahtui repimällä. Gamman kanssa on niin kiva puuhastella kun sen mielestä kaikki mitä tehdään on superkivaa ja hienoa.

Palautuksista sen verran että pikku pelostani huolimatta Gamma on jättänyt leluilla itsekseen ilakoinnin ja nykyään tuo käteen asti. Mukavata.

Siinä teille tylsän kuivakkaa tekstiä. Sil vuu plöööö..

Untenmaille.