Oltiin siis eilen taas hakuilemassa ja kyllä täytyy sanoa että alan kasvaa kiinni tuohon lajiin! Ilma oli loistava, hakuporukka on loistava ja koira toimi loistavasti! Ja nykyään oikein nautin maalimiehenä olosta kun pääsee änkemään itsensä mitä kummallisimpiin paikkoihin.

Otettiin kolme ukkoa samalla tavalla:

Annoin Jetan katsoa vähän matkaa kun maalimies lähti piilolle ja sitten vein Jetan hetkeksi pois. Palattiin keskilinjalle ja lähetin samasta kohtaa. Mietittin myös, että pitäisikö antaa vähän ääniapuja lisäksi, mutta päätettiin kokeilla ilman. Rauhoitin (lue: yritin rauhoittaa) Jetan vierelle ja lähetin etsimään. Hurtta lähti kuin tykin suusta ja eteni mukavasti.. Ihan suoraan se ei liikkunut vaan se oli sellaista 'pomppu oikealle, kaksi pomppua vasemmalle ja taas oikealle' -juoksua.. Maalimies, joka oli kuusen alla maastoverkkoon verhoutuneena, löytyi nopeasti.

Toinen tehtiin samalla tavalla. Maalimies oli pienen mäen alla. Eteneminen oli samanlaista 'melkein suoraan pomppimista' ja ukko nousi helposti.

Kolmaskin otettiin samalla tavalla ja huonosta lähetyksestä (rintamasuunta oli hiukan vino ja Jetta lähti ennenkuin annoin luvan.. auts) huolimatta eteneminen oli hyvää ja suuren kiven takana ollut maalimies löytyi hienosti! :) Viimeisellä oli palkkana loput ruuat ja vetoleikki.. Halusin kokeilla että leikkiikö se myös metsässä vaikka tarjolla on ruokaakin.. Kyl maar leikkii!

Nyt taas harmittaa kun ensiviikolla on iltavuoro eikä päästä reenailemaan.. Mulla olisi tasausvapaita käyttämättä, mutta kun henkilöstöä on niin vähän töissä ettei ole mahdollista lähteä töistä :(