* TRINE ON ULTRATTU JA USEITA PENTUJA NÄKYI MASUSSA!*

Nyt on kyllä jäänyt tämä raportoiminen vähän huonommalle. Pitää ottaa itseään niskasta kiinni..

Ei ole viime viikolla tullut touhuiltua mitään sen suurempaa, johtuen kuumuudesta. Hakuharkoissa kerettiin käydä, otettiin Jetan kanssa kaksi tuuliharjoitusta että se saisi onnistumaan sitä nenänkäyttöäkin. Enempää en siitä sano, koska reeneistä on jo sen verran aikaa etten muista tarkalleen tuuliolosuhteita ja muita pikkujuttuja. Sen voin sanoa että molemmat ukot kyllä löytyi :)

Uimassa käytiin helteillä miltei jokapäivä. Tuo otus rakastaa vettä! Ekan kerran se meni uimaan pariviikkoa sitten sunnuntaina.. Vahingossa kylläkin. Oltiin kavereiden ja koikkujen kanssa menossa rantaan uittamaan labradoreja ja kattomaan josko Jettakin uskaltautuisi. Me tultiin Jetan kanssa vähän jäljessä ja Rusina oli jo kerennyt veteen. Jehnallehan tuli kiirus  mukaan, se tuttuun tapaan juoksi täyttä höyryä eteenpäin. Ranta oli liukasta kalliota eikä siinä tietenkään jarrut pitänyt ja *MOLSKIS*, Jetta liukui veteen kauniisti kuin joutsen (... tai ehkä enempi kuin siipirikko lokki).
Ei se siintä ollut moineskaan, jatkoi vaan uimista ja sen jälkeen se on katsellut kaiholla kaikkia lutakoita mihin voisi mennä polskuttelemaan.
Uinnin jälkeen se sai hurjan kuivatus-mutkahäntä-hapanleipä-kohtauksen ja siinä hötäkässä siltä aukesi tassu. Onneksi oli ihan pikkujuttu joka parani nopsaan!

Lauantaina minulla oli viimeinen koulutusviikonloppu ja Jetta sai olla taas mukana. Olihan se tuolle ADHD:lle pitkä päivä, mutta hyvin selvittiin. Siinä yhteydessä tehtiin Jetalle ensimmäinen makkararuutu. Koulutuksen jälkeen kävin upottamassa Jetan Otaniemessä ja ajoin Lahden kautta niin pääsin uittamaan sen toisen kerran matkan aikana.
Sunnuntaina oltiinkin sitten Erämessuilemassa. Jetta oli tosi kiltisti kokopäivän :) Ihana hurttimus! Paljon kavereita taas saatiin mm. dogo argentinon pennun kanssa oli kovat painit ja Riitta Väisänenkin kävi moikkaamassa Jettaa. Loppupäivästä käytiin katsomassa noutajanäytöstä jossa ammuttiin haulikolla. Täytyy sanoa että vähän jännitti miten se reagoi laukauksiin, mutta hyvin se meni. Hieman kuikuili että mitä tapahtuu ja jatkoi taas omia juttujaan.