Hmm.. On se kumma juttu ettei tänne kirjotus suju kun kerran viikossa jos sitäkään. Vaikka tää oikeesti on ihan mukavaa. Ehkäpä se johtuu siitä että kun rupeaa kirjottamaan niin silloin pitää olla aikaa, ja sitä mulla ei kuulemma ole.. No mutta ei voi minkään, koitan muistella tekemisiä viikon ajalta..

Viikonloppuna (21.-22.4.) oli taas koulutusohjaajapäivät, joten Jetta oli äipän hoivissa täällä kotona. Ajoin kyllä edestakaisin niin ei tullu niin ikävä ;)

Viikko sitten maanantaina mentiin Jetan kanssa kokeilemaan Tokoryhmää.. Weeell, en millään haluisi kritisoida, mutta minusta se oli hassusti järjestetty. Tai siis sillä tavalla että se oli alkeis-/penturyhmä, oli paljon koiria ja meidät jaettiin alle vuotiaisiin ja yli vuotiaisiin. Alle vuotiaita oli sitten melekosen paljon ja meidät jaettiin 'jako kahteen -menetelmällä' kahteen eri ryhmään. Siinä vaiheessa mie oisin tehnyt niin että pienimmät penskat omaan ryhmään ja ne isommat omaan.

Koko touhusta ei tullut yhtikäs mitään kun tuo Jetta olis vaan halunnut moikata kaikki koirat. Ja asiat oli vielä vähän liian vaikeita meille. Suunnitelmana on nyt siis opetella liikkeitä kotona, ja käydä välillä koulutuskentän läheisyydessä tekemässä jotain pientä, enimmäkseen kontaktiharjotuksia, jotta Jehnanen lopettaisi sen kohkaamisen. Ostin koulutusliinankin jotta voin pitää sitä irti siellä ja vielä keretä napata kiinnikkin ennenkun se katoaa :D

Tiistaina olisi ollut agiharkat, mutten mennyt kun Trinen juoksu oli hollilla. Mentiin sitten siskon ja Jetan kanssa metikköön ottamaan tuuliharjotuksia. No sehän meni reisilleen heti alussa. Juuri kun Jetta sai hajun Maikista, jostain pusikosta pöllähti lauma noutajia irti. Onneksi oli hyväntahtosia :) No välikohtauksesta huolimatta Jehna löys Maikin ja oli innoissaan.
Meinattiin ottaa vielä toinen. Lähetin siskon piiloon ja mentiin Jetan kanssa kauemmas. Vähän ajan päästä menin kurkkaamaan että mikä mättää. Maikki oli juuttunut piikkilankaan!! En halua olla mitenkään vahingonilonen tai mitään mutta tänk gaad se oli Maikki joka siihen juuttu eikä Jetta! (En ole sydämetön, meillä oli episodin takia kovinkin hauskaa eikä käyny mitään vakavaa :D)

Keskiviikkona olikin sitten KPKY:n (Kouvolan PalvelusKoiraYhdistyksen) lajiesittely. Ilmoittauduttiin hakukurssille ja saatiinkin penturyhmä kasaan! Mukavaa :) Ainoa vaan että sain töitä joka on kolmivuorotyötä ja nyt multa jää kaksi ensimmäistä kertaa väliin kun työt alkaa huomenna iltavuorolla ;(

Torstaita en kyllä nyt muista :D Nää päivät vaan menee niin haipakkaa eteenpäin...

Perjantaina menin taas hoitamaan Tobinan koiria. Tällä kertaa siellä oli samat kuin viimeksikin + Rufus (josta Jetta sai hyvän kamulin) ja uusin tulokas labun pentu Aqua. Josta sitten mun suussa tuli Kvaak <3 Upea ja tasapainoisen oloinen tapaus. Siitä varmasti kuullaan vielä!
Kondin pennut kasvaa kohisten.

Lavvantaina olikin sitten isukin 50v. juhlat Haukkulahden majalla. Sakkia oli ihan älyttömästi ja meno alkoi olla aika villiä illan ja noutajaporukan myötä. Itsehän olin kuskina :)

Viikon myötä ollaan Jetan kanssa kävelty kaupungilla aika paljon, nyt kun se jaksaa jo vähän enemmän. Suurin ongelma on siinä että se tosiaan välttämättä haluis morjestaa kaikki tienoon hurtat. Niin ja ainiin! Jettanen on harvahammas. Se on hupaisan näköinen kun jotkut hampulit on jo isonkoiran hampaat ja viereiset on pikkunaskaleita.

Wappu sitten on mennyt humuillessa.. Kuusaan "vappumarkkinat" käytiin Jetan kanssa tarkastamassa, mutta ne oli niin kokoonkuivuneet että ne oli nähty yhdellä vilkaisulla. Viisi vappupallon myyjää ja kaksi kojua, joista toinen toimi auton takapaksista :D Köyhää sanon minä!
Vapun säät oli justiinsa sitä mitä ne on jokaikinen vuosi:
559713.jpg

559736.jpg

559740.jpg

Huomenna alkaa työt.. Saas nähdä miten selviydyn. Mukavalta kuitenkin tuntuu päästä taas töihin!! 

P.S. Trine lähti tänään astutusreissulle Ranskaan. Peukut pystyyn että muutaman ajan päästä meillä on lupaavia kultsunalkuja!