Voihan vehnäpulla.. Tiistaista tähän päivään eli sunnuntaihin on tullut ajettua useampi sata kilometriä.

Tiistaina lähdin pääsykoereissulle kaverini Samin kanssa, joka kiltisti suostui lähtemään mun seuraksi. Jetan jouduin jättämään kotiin *sniisk* eroahdistusta. Tiistaina siis päästiin Lahden kautta Alavuudelle asti jossa sitten yövyttiin Samin gööörlfriendin luona. Kiitokset vieraanvaraisuudesta! :)
Aamusella käänsin Volvon kohti Kannusta ja matkalla tuli eteen pari ikimuistoista nimeä jotka sitten hysteerisessä tilassa lupasin lisätä muistelmiini: Teräshuolto T. Pälli ja Rapu-Santerin polku.  Mahtavaa!

[Huom! Unohdin sanoa että pääsykoe oli Kannuksen Maatalousopiston Kennellinjalle]
 
Takaisin asiaan: Pääsykoe oli siis Keskiviikkona 18.4. Alkuun oli neljän ihmisen ryhmähaastattelu. Meille kullekkin annettiin sama paperi jossa komeili neljä kuvaa eri koiraharrastuksista. Meidän tehtävä oli keskustella ryhmässä että mitkä kyseiset lajit oli, minkälainen koira lajiin sopii, mitä koiralta vaaditaan yms.
Lajit oli (toivon mukaan) PK-tottista, siinä oli kuva pehkosta hyppäämässä esteen yli kapula suussa. Hakua, auspai <3 liivit päällä ja ohjaaja lähettämässä metsään. Mejää, jonkinnäköinen spanieli kaadolla (kuva oli suttunen ja mustavalkonen mutta tulkitsin sen jänöksi) valjaat niskassa. Ja jälkeä, bortsu haistelemassa jälkeä valjaissa ja liinassa.

Jännitti aivan sairaasti, mutta en mennyt lukkoon ja sain jopa jotain sanottuakin. Harmittaa koska olis voinut mennä paaaljon paremmin. Tuntu että sydän takoo ittensä ulos.. Minkäs teet :(
Yksilöhaastattelu oli jo paljon rennompi, eikä jänskättänyt läheskään niin paljon. Kovasti ne kyseli ja toivon todella että tein positiivisen ja innostuneen vaikutelman. Haastattelutilassa oli myös koira, flatti Masu, jonka "tunsin" SNJ:n kesäleireiltä. Mukava koira.
Haastattelujen jälkeen Kannuksessa jo opiskelevat vei meidät kierrolle ja esitteli asuintilat, kennelit yms. Ja täytyy sanoa että mieli teki jäädä sinne heti ja vaikken pääsisikään kouluun. Aivan mahtava paikka! Ja ne ihmiset siellä vaikutti todella mukavilta ja avoimilta.

Kannustelun jälkeen Volvo vei meidät takaisin Alavuudelle käymään. Käväistiin Tuurin kyläkaupassa ja mukaan tarttui jos jonkinlaista kamaa. Lähinnä Jetalle tietty :P Sieltä sitten huristelin Samin kanssa sen veljen luo Tampereelle, jossa sitten yövyttiin. Kiitos sohvasta ja aamupalasta! :) Seuraavana aamuna, torstaina siis, oli tarkotus käydä vielä  Tampereen uudessa ostoskeskuksessa, Ideaparkissa mutta äippä pisti viestiä että Jetta on kipiä niin jätettiin väliin ja ajoin kiireesti kotiin. Jehnanen oli ilmeisesti taas honassu jotain sopimatonta tuolta pihalta koska maha oli ihan sekasin. Mukava reissu oli kaikenkaikkiaan, toivottavasti sitten Kesäkuun puolessa välissä tulee kutsukirje opiskelemaan. Niin ja kiitokset Samille hauskasta matkaseurasta!

Perjantaiksi olinkin lupautunut Hollolaan koira- ja pentuvahdiksi. Ainiin! Meidän iskän musta labukka, Condie, on saanut toisen pentueensa (Kennel Chilihunters): Neljä potraa poikaa ja kolme tylleröä, neljä niistä on mustia ja kolme keltaisia! Yhdellä mustalla tytöllä on valkoinen laikku rinnassa niinkuin Condilla oli pikkuruisena .
Kondis siis majailee nyt pentujen ajan Hollolassa Tobinan luona. Mamman ja pempujen lisäksi siellä oli Kondin velipoika ja vanha kultsuherra Charlie <3 Ihana hymyilevä herrasmies! Jetta oli myös mukana ja tuli hienosti toimeen poikien kanssa. Tobinalla on aivan upeat tilat siellä. Entinen asukas piti koirahoitolaa :)

Lauantain ja sunnuntain olinkin sitten Hesassa koulutuksessa ja aiheena oli kurssien suunnittelu, markkinointi ja esiintymiskoulutus. Täytyy sanoa että oli ihan huisin hauskaa!! Pidin mm. "uusavuttomien pärjää-arjessa" -kurssin ja kauppasin esinettä jonka käyttötarkoitusta en edes tiennyt. Meillä on kiva ryhmä, kiitos kaikille taas :)

Huomenna olisi tarkoitus mennä Jetan kanssa ekaa kertaa tokon pentu/alkeiskurssille kun on rokotuksetkin kunnossa. Mutta siintä sitten myöhemmin, nyt nukuksimaan!