Eilen sitten tein eritavalla kun normaalisti. Eli vein esineet aikaisemmin ja jätin Jetan kotiin odottamaan. Kreppasin paikat ja hain Jetan. Esineinä oli joku huopapallo (?), hihna ja huivi.

Eka esine (pallo) oli ihan lähellä, semmoisessa hankalassa mäessä. Enpä alkuun tajunnut että oli niin hankala. No mutta Jetta sai siitä hajun äkkiä, mutta juoksi ohi ja jatkoi matkaa. Vähän aikaa pyörittyä Jetta sai hajun kauimmaisesta (huivi) joka oli katkenneiden männynoksien seassa. Olin tyhmänä krepannut aikamoisen alas niin se sitten bongasi sen ja oli huippuiloinen kun löysi ihanan nauhan! No, vähän aikaa juhlittuaan se haistoi oikean esineen ja häntä alkoi vipattamaan ja tassut steppaamaan. Hirveellä kiireellä se nuuski huivin esille sieltä risujen seasta. Ihana pentu <3

Tuuli pyöri jonkin verran ja siinä käppäiltiin tuulen alapuolella kunnes Jetta sai hajun hihnasta. Ihan lähellä hihnaa Jehnanen sai taas oivalluksen että pirskatti täällähän on oikeasti jotain ja rupesi taas steppaamaan ilosta, kunnes löysi hihnan ja tuli mun luokse näyttämään kuinka hieno tyttö hän on! Oivalluksen hetkellä se vetää korvat taakse ja piitkä ruoska-häntä viuhtoo kuin viimeistäpäivää ja tassut teputtaa tuhatta ja sataa. Se näyttää siltä ettei se pysy nahoissaan :D

Lähettiin sitten käpystämään ekaa esinettä kohti. Jetta aina sai hajun siitä, muttei käsittänyt että missä se voi olla. Vähän aikaa pyörittiin siinä ja sitten se löytyi :)

 

Toukokuussa meillä alkaa maastokurssi, jos vaan päästään mukaan ja siitä ilmeisesti ohjaudutaan haku-/jälkiryhmiin. Voi että odotan sitä hurjasti! Sitä ennen pitää mennä Pilkanmaan metiköihin tekemään tuuliharjoituksia. Ehkäpä jo tänään?? ;)