Voi itku.. Pitäisi kirjottaa aina heti kun oon puuhannut jotain kirjottamisen arvosta koska mun muisti tekee tepposet hyvin herkästi, ja näin on käynyt taas.. Huoh.

Torstaina muistaakseni otettiin tuuliharjoituksia Jetsun kanssa. Metsä oli kyllä niin huono että rupes harmittamaan. Ekan kerran istutin äipän pienen kaatuneen männyn oksien alle. Jouduttiin taas aikamoisen lähelle käpystellä että se hokasi, mutta kun hoksasi niin etti hyvin nenällään.
Toisen kerran se sai taas hajun hyvin äkkiä ja sitten mentiin, tosin se taas jäi vähän odottelemaan, mutta kyllä se siitä..
Tuuli oli voimakas, mutta pyöri hieman.

Perjantaina hmmm.. Tai lauantaina.. No kumminkin, me otettiin esineitä. Otin nyt eri lelut mitä on aikasemmin ollut. Vinkulelun piilotin pari kertaa ja päästin Jetan sitten tuulen alapuolella etsimään. Mun täytyy sanoa näin noviisin näkövinkkelistä että sillä tosiaan on hyvä nenä ja se käyttääpi ilmavainua enimmälti.
Sitten kokeilin lapasta jota se ei ole nähnyt aikaisemmin, mutta meidän hajuthan siinä tietysti on.. Se löytyi yhtä hyvin kun omatkin lelut. En tiedä teenkö mie harjoitukset jotenkin väärin kun se sujuu noin hyvin???

Sunnuntaina mulle tulikin yllärikutsu Ruususille Sippolaan. Se on unelmapaikka vuohineen, heppoineen, kanoineen, koirineen, Ruususineen ja kissoineen! Jetan otin mukaan. Alkuun se kummasteli ja vähän puhisikin Tähdelle, muttei myöhemmin ollut moksiskaan kun näki toisen hepan, Villen.
Meikäläinen pääsi hevosajelulle ja voi sitä riemua :) Oli kyllä niin kivaa.. Konikuume taas iskee kun sai olla tekemisissä Villen kanssa.
Illemmalla sitten tehtiin (kyllä minäkin olin osallisena, raastoin sentään juuston!) bambi-pitsaa mikä oli ihan älyttömän hyvää. Muuta vikaa siinä ei ollut, muttakun kitalaki paloi ja siitäkin saan syyttää ihan omaa ahneuttani.. NJAM!!

Maanantai kului nukkuessa ja yrittäessä muuttaa Jaskaa Lahteen muttakun ei saatu avvaimia.. Haaarmi.
Agiharkat olis ollut, muttakun pärähdin iskälle hakemaan koiraa niin eipä näkynyt.. Haaarmi. Onneks mulla on nyt oma koikkunen <3

Tänään Jetta oli n. 7 tuntia yksin kotona. Pisin aika mitä se on ollut.. Hirveesti kaikkea sille jätin sinne mutta siltikin olin ihan varma että jotain on jyrsitty.
Tulos: Kaikki ehjänä eikä edes pissaa lattialla!! Ällistyksen pällistys sentään :)

Töitten jälkeen tehtiin sopivan pitkä mettälenkki Jetan tahtiin.. Sen tahti vaan tuppaa olemaan niin vauhdikas että sattuu ja tapahtuu. Ryminällä se taas juoksi ja satutti tassun.. Hetken dramaattisen ulinan jälkeen se kuitenkin pystyi kävelemään normaalisti. Onkohan siinä vähän futaajan vikaa??

Pistin muuten sivuille Jetan osuuteen muutaman uuden ja upean kuvan. Ja taidanpa pistää tännekin. Kiitos kaunis kuvaajalle!!

508773.jpg

Jehna-pöhnänen / Pienennys sumensi kuvaa

508775.jpg

Sivurohviili


508751.jpg

Broileripulla-kontakti


508769.jpg

Muurahaistenmetsästäjä


508766.jpg

Snoopy