Nää viikot vierähtelee vähän turhankin nopsakkaasti! Mutta mitäpä tuosta kun kerran kevät tulee ja ilma on ku morsmaikku!

Viikko kenneltyttönä meni varsin mallikkaasti ja Jetta sai isojen koirien kanssa vehtaamisesta paljon itseluottamusta! Se on hyvä, koska se on ollut vähän liian arka toisia koiria kohtaan. Raju se kuitenkin on leikeissään! Ihan hirvittää aikuistenkin koirien puolesta kun sen päästää irti ;)

Tänään oltiin ihmettelemässä agilitykisoissa Elimäellä. Sepäs se vasta olikin hyvä kokemus pienelle karvalapselle. Alkuun roikuttiin parkkipaikalla kuuntelemassa ja kattelemassa, mutta pikkuhiljaa liikuskeltiin lähemmäs..
  Jetta tapasi pienen ihanansuloisen Kroatianpaimenkoiranpennun, Saagan (vaiko yhdellä aalla?) . Se oli Jettaa viikkoa vanhempi. Tää meitin giltsi vaan on niin raju että se juoksi aran pikkumustan matalaksi :(
  Kyllä on hankalaa, nyt olisi sitten etsintäkuulutuksessa astetta rajumpi pentu leikkikaveriksi tälle meidän punaiselle hurrikaanille..
  Jetta tapasi myös Soolo-sheltin (määki haluun sen värisen turkin ku Soololla!) ja Oona-aussien ynnä monia muita nuuskuttelijoita! Olen kyllä aikamoisen ylpeä tuosta kakrusta ja voidaan huoletta lähteä kiertelemään tulevia mätsäreitä ja muita koiratapahtumia :)

Tapaamisiin..