Mukavaa kun aurinko paistaa ja vesi tippuu räystäistä! On lämmintä ja voi olla pennun kanssa pihalla pitkään. Tänään yritin vähän räpsiä uusia kuvia Jetasta, mutta kamera on onneton ja minä vielä onnetomampi. Yritän tämän päivän aikana lisäillä kuvasivuille uusimmat, melkein onnistuneet kuvat... (Linkki kuvakansiooni)
  Annoin juuri Jetalle hetkeksi naudanluun kaluttavaksi ja kun yritin ottaa pois niin se juoksi karkuun :D Nyt löytyi typylle aarre.. Sain kuin sainkin luun vaihtokaupalla takaisin, tosin Jettaa jäi harmittamaan kun vaihtonami ei ollut läheskään yhtä nannaa kuin mehukas luu. Noh, katsotaan miten maha reagoi, toivottavasti hyvin niin saa likka tekemistä!
  Eilen käytiin Jetan kanssa ex-työpaikalla terveyskeskuksessa. Siellä olikin paljon tervehtijöitä ja täytyy sanoa että Jetta ei ainakaan arkaile ihmisiä ;) Käyskenneltiin myös kirkkopuistossa hetki. Hihnassa kulkeminen on tähän asti sujunut suht kivuttomasti.. Ehkä se ei vielä ole oppinut rempomisen taitoa..

  Eilen pääsin myös agilitaamaan Trinen kanssa muutaman viikon tauon jälkeen ja täytyy sanoa että tauko teki tehtävänsä! Se haki kepit oikein mukavasti ja meni jopa oikeasta välistä sisään! Putkeen menoa mun ei tartte varmistella enää.. Tai ainakin niin sanottiin. Sain sen menemään jopa kuolleesta kulmasta oikein mallikkaasti! Loppuharjoituksessa Trinen vauhti kohosi uusiin ulottuvuuksiin!! Ikinä mennyt niin lujaa! Ihmetyksissäni minua alkoi siinä juoksun lomassa ihan naurattamaan. HURJAA! :D Vielä on muutama päivä ilmoa jäljellä Kouvolan kisoihin.. Tekisi niin mieli :)