Noniin.. Uudistettujen nettisivujen myötä päätin myös seurata muoti-ilmiötä ja perustaa blogin jossa pääasiassa kertoilen australianpaimenkoirastani Jetasta, mutta myös isäni kultsusta Trinestä, jonka kanssa touhuilen jonkun verran.
Tosin ennen kuin voin alkaa tarinoimaan blogin sankarittaresta, on odotettava että se saapuu taloon.. Kaksi piiiitkää yötä että näen sen ja kolme piiitkää yötä että saadaan se tänne hyiseen kotosuomeen.
Tässä odotellessa voin kertoa hieman itsestäni ja Trinestä. Minä olen 19 vuotias Kuusankoskelainen.. Äh, vähät minusta siirrytään tuohon kiinnostavampaan osapuoleen ;) Trine on isäni kultainennoutaja, jonka kanssa minä harrastan agilityä, tokoa ja hauskanpitoa. Tokossa takana on vasta yksi startti tuloksena ALO2 huonoin pistein. Potentiaalia Trinessä on hurjasti ja tarkoitus onkin startata keväällä tai kesällä uudelleen, riippuen Trinen pennutuksen ajankohdasta :)
Agilityä ollaan harrastettu jo jonkin aikaa, tosin rikkonaisesti Riekun edellisten pentujen takia. Kisastartteja ei vielä hirveästi ole, maksi 1:ssä kisaillaan vielä melko huonolla menestyksellä. Trinessä ei todellakaan ole vikaa vaan minussa (tässä kohtaa kaikki jotka on nähneet meidät radalla, nyökkää :D). Kisajännityksestä pitäisi rimpuilla irti.. Ehkä sadannen startin jälkeen.
Ilman minua, eli isäni kera, Trine käy metsällä, jahdeissa ja nome-kokeissa, ja onkin oikein tsäpäkkä tyttö. Vauhdin se onkin periyttänyt yhdeksälle pennulleen, jotka ovat myös oikein lupaavia nuorukaisia!
Siinäpä selostusta, virallisia tietoja löytyy kotisivuiltani, käykää toki kurkkaamassa. Tää jää tänne odottelemaan Lentävää Hollantilaista, ah elämäni valoa!! :)